TOIMINTAFILOSOFIA

Ekokaarina Oy:n arvoja ovat ympäristöystävällisesti ja laadukkaasti toteutettavat asiantuntijapalvelut ja tuotekokonaisuudet, jotka edistävät kiertotalouden periaatteita. Tasa-arvo ja suvaitsevaisuus, osallisuuden edistäminen yhteiskunnassa, eli ketään ei jätetä!

Ekokaarina Oy:n missio on olla Suomen huippuasiantuntija niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden asiantuntijakumppaneiden kanssa kiertotalouden ja tasa-arvoisen yhteiskunnan toteuttamisessa.

Ekokaarina Oy:n visio on olla tunnettu Suomen huippuasiantuntija niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden asiantuntijakumppaneiden kanssa kiertotalouden ja tasa-arvoisen yhteiskunnan toteuttamisessa seuraavan
viiden vuoden aikana.

Ekokaarina Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukkaita osaamis- ja kehittämispalveluja niin yksityisille, julkisille kuin kolmannen sektorin toimijoille koulutusten, konsultointien, selvitysten sekä laajempien kehitys-projektien kautta sekä itsenäisesti että yhteistyössä aina oikeaan tarpeeseen linkitetyn osaajaverkoston kautta.

 
   

EKOKAARINA OY
Voudinkatu 3
20780 KAARINA
050-472 5555
info@ekokaarina.fi

   
 
© Webdesign Copyright Ekokaarina Oy / Antti Numminen 2018 -2019
© Text Content: Jukka Niskala